Program

Date November
5th
November
6th
November
7th
November
8th
November
9th
November
10th
AM   9:30-13:00
Visit
Tokyo Sea Life Park
10:00-10:30
Opening

Break 20 min.

10:50-12:10
KeynoteⅠ
KeynoteⅡ
9:30ー10:50
KeynoteⅢ
KeynoteⅣ

Break 20 min.

11:10-11:50
Introduction of Relevant Associations

12:00-12:20
Bird Performance
9:30ー10:50
KeynoteⅤ
KeynoteⅥ

Break 20 min.

11:10-12:30
Session 5
9:30ー10:50
KeynoteⅦ
KeynoteⅧ

Break 20 min.

11:10-12:10
Session 9
    11:00-13:00
Lunch
12:10-13:30
Lunch Break
12:20-13:30
Lunch Break
12:30-13:50
Lunch Break
12:10-13:30
Lunch Break
PM   13:30-17:00

Transfer to Iwaki
13:30-15:10
Session 1

Break 20min.

15:30-17:30
Session 2
13:30-15:10
Session 3

Break 20min.

15:30-17:30
Session 4
13:50-15:30
Session 6
Session 7

Break 20min.

15:50-17:50
Session 8
13:30-14:50
Session 10

Break 20min.

15:10-16:00
Closing
  18:00-20:30
Ice Break at Tokyo Sea Life Park
18:10-20:00
Welcome Party at Onahama Fish Market
  17:30-19:30
Poster Session 1
17:50-19:30
Poster Session 2
19:00-21:00
Gala Party at Aquamarine Fukushima

*Please note the time is preliminary and is subject to change

November 5

18:00-20:30 Ice Break

November 6

9:30-13:00 Visit Tokyo Sea Life Park
(11:00-13:00 Lunch)
13:30-17:00 Transfer from Tokyo to Iwaki
18:10-20:00 Welcome Party at Onahama Fish Market

November 7

10:00-10:30 Opening ceremony
10:30-10:50 Break
10:50-11:30 Keynote Ⅰ Pollution of the Water Planet
11:30-12:10 Keynote Ⅱ In-situ Conservation Activities
12:10-13:30 Lunch Break
13:30-15:10 Session 1 Pollution of the Water Planet
15:10-15:30 Break
15:30-17:30 Session 2 In-situ Conservation Activities

November 8

9:30-10:10 Keynote Ⅲ Philosophy in Nature
10:10-10:50 Keynote Ⅳ Research Activities in Aquarium
10:50-11:10 Break
11:10-11:50 Introduction of Relevant Association
12:00-12:20 Bird Performance
12:20-13:30 Lunch Break
13:30-15:10 Session 3 Philosophy in Nature
15:10-15:30 Break
15:30-17:30 Session 4 Research Activities in Aquarium 1
17:30-19:30 Poster Session 1

November 9

9:30-10:10 Keynote Ⅴ Education in Aquarium
10:10-10:50 Keynote Ⅵ Fisheries and Role of Aquarium
10:50-11:10 Break
11:10-12:30 Session 5 Education in Aquarium
12:30-13:50 Lunch Break
13:50-14:50 Session 6 Fisheries and Role of Aquarium
14:50-15:30 Session 7 Research Activities in Aquarium 2
15:30-15:50 Break
15:50-17:50 Session 8 Research Activities in Aquarium 3
17:50-19:30 Poster Session 2

November 10

9:30-10:10 Keynote Ⅶ Aquarium Design and Construction
10:10-10:50 Keynote Ⅷ Economy of Aquarium
10:50-11:10 Break
11:10-12:10 Session 9 Aquarium Design and Construction, Economy of Aquarium 1
12:10-13:30 Lunch Break
13:30-14:50 Session 10 Aquarium Design and Construction, Economy of Aquarium 2
14:50-15:10 Break
15:10-16:00 Closing Ceremony
19:00-21:00 Gala Party

© 10th International Aquarium Congress 2018 Fukushima, All Right Reserved.